Nūhou

2024 Momali | MCE

2024 Momali | MCE

ʻO ka ʻike i loko o ka lumi lumi lumi ʻaʻole wale i nā pono o kēlā me kēia lā o ke ola kanaka, akā, ʻo ka mālama ʻana i nā manaʻo kanaka. E hoʻohui iā ʻoe iho i loko o ka lumi lumi lumi, a e kakali i ka hāʻawi ʻana i kou kino a me kou noʻonoʻo i kēlā me kēia lā e hoʻokuʻu, hoʻōla a decompress.

 

Mai Malaki 12 a 15, 2024, ka wehe nui ʻana o ka Smart Home Health Exhibition ma Milan, Italia. Hauʻoli mākou i ka hiki ke komo i kēia hōʻikeʻike, MOMALI me nā huahana hou loa, no ka hapa nui o nā mea kūʻai aku a me nā hoa e lawe mai i kahi ʻike hale ʻauʻau hale nani.

 

ʻO ka hōʻikeʻike ʻo Milan i kēia makahiki, ke ʻano o ka poʻe e hele mai a hele, nui nā mea hōʻikeʻike a me nā loea ʻoihana a me nā malihini i ka hoʻomau mau ʻana o ke alo a me ke alo kūʻai, kaʻana like ʻana i ka ʻike a me nā ʻike pilikino, piha ka poʻe i ka mahalo.

 

ʻO nā huahana ʻauʻau o MOMALI he "ʻauʻau kumu mua" a me "ke ola lumi hale kiʻekiʻe kiʻekiʻe pilikino" ma ke ʻano he kumu, kūpaʻa i ka hoʻomaikaʻi ʻana i ka maikaʻi o ke ola o ka poʻe, hoʻonui i ka hauʻoli home. E hoʻohui i ke ʻano hoʻolālā hale ʻauʻau o kēia manawa, e like me ka ʻono kūʻokoʻa a me ke ʻano o ka nohona o nā mea kūʻai aku, i hoʻopilikino ʻia i ka ʻona home pilikino kūʻokoʻa.

 

fc667738479add88b1af92d394c4873


Ka manawa hoʻouna: Mar-28-2024